top of page

Hva er egentlig trefiberisolasjon?

Trefiberisolasjon er et svært effektivt isolasjonsmateriale, produsert gjennom bærekraftig skogbruk som er 100% fornybart.

 

Trefiberisolering er et godt alternativ da det er har veldig god varmelagringsevne, er lyddempende, reduserer klimafotavtrykk og er raskt og kostnadseffektivt å installere.

 

Alle boliger må renoveres på et tidspunkt, og da er naturlige materialer en fordel, siden det er saneringsfritt og uten farlige stoffer. Bedre isolasjon i huset ditt vil gi en høyere salgsverdi og lavere energikostnader.

Untitled-7_edited_edited_edited.png

7 fordeler med trefiberisolasjon: 
 

1. Hygroskopiske egenskaper: Trefiberisolasjon transporterer fukt og regulerer på den måten fuktigheten i huset.
 

2. God varmelagringskapasitet: På grunn av termisk masse og fibertetthet har trefiberisolasjon en usedvanlig god varmelagringskapasitet.
 

3. Lyddempende: Trefiberisolasjon absorberer og demper lyd svært godt på grunn av dens sammensetning av granflis og masse.
 

4. Redusert klimafotavtrykk: Trefiberisolasjon bidrar til et lavere klimafotavtrykk ved å binde CO₂ gjennom hele sin levetid.
 

5. Formstabil og synker ikke: Trefiberisolasjon har en høy tetthet og stivhet, noe som gjør at den ikke synker sammen og gir god tetning i kriker og kroker.
 

6. Rask og kostnadseffektiv: Trefiberisolasjon kan spare verdifull arbeidstid og derfor bli billigere enn å bruke mange arbeidstimer på å legge andre typer isolasjon.
 

7. Fremtidsrettet valg: Velger du trefiberisolasjon, tar du et bevisst, grønt valg om å verne om naturen og støtte opp om norsk industri. I tillegg kan du være trygg på at du har valgt en isolasjon som varer.

bottom of page